Почетна / Вести / Заједничка радна група за програмирање (Join Working Group – JWG)

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Nema tagova

Од Заједничког секретаријата Интеррег ИПА програма прекограничне сарадње Бугарска – Србија, добили смо позив за “online” састанак Заједничке радне групе за програмирање на територији обухваћеној Интеррег ИПА програмом  Бугарскa – Србија за период 2021 – 2027 година. Састанак је  одржан 18. децембар 2020. године,  са почетком од 9 часова (10 часова по бугарском времену). Тема састанка била је  усвајање документа под називом Интервентна логика (Intervention logic), који је прослеђен  од Заједничког секретаријата. Ради се о документу у коме је представљен концепт за избор циљева политика (Policy Objectives) за будући програм прекограничне сарадње.

Министарство за европске интеграције, Сектор за програме прекограничне и транснационалне сарадње и сарадњу са органима и организацијама на локалном и регионалном нивоу нас је позвало  да узмемо учешће у раду састанка.

Имајући  у виду важност доношења одлука, као и усвајања интервенте логике Програма, на састанку Заједничке радне групе за програмирање, коришћена је  „Webex“ платформе.

Драгана Тончић, начелница Пиротског управног округа је као члан присуствовала веб састанку.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE