Почетна / Вести / Јесењи сајам запошљавања

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Sajam zapošljavanja - Драгана Тончић - начелник - Пирот - Пиротски управни округ -

Данас је у великој сали ресторана „Газела“ отворен јесењи сајам запошљавања под покровитељством пиротске филијале Националне службе за запошљавање.

Директор филијале Драган Јеначковић је отварајући ову манифестацију нагласио да се сваке године, уз изузетно ангажовање свих запослених у филијали доводи све већи број послодаваца са широком лепезом образовних профила неопходних за упошљавање. Ово је уједно и јединствена прилика да се на једном месту нађу и они који су заинтересовани за посао и они који га нуде.

На данашњем скупу било је око 40 послодаваца са територије Пиротског округа, али и припадника Војске Републике Србије, млекара из Србије, што је у понуди резултирало са скоро 400 слободних радних места од чистача, возача, чувара, производних радника, до интелектуалаца различитих профила.

Начелница Пиротског округа, Драгана Тончић је са директором обишла сајам и упознала се са потенцијалним послодавцима и заинтересованошћу грађана округа за данашње дешавање.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE