Почетна / Вести / Повезивање партнера за други позив Интеррег – ИПА програма 2018.

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Драгана Тончић - начелник - Пирот - Пиротски управни округ -

У великој сали Пиротског управног округа, 12. фебруара 2018. године одржан је састанак између представника локалних самоуправа Пиротског округа и заинтересованих потенцијалних партнера са бугарске стране.

Ову иницијативу покренула је Уговорна окружна привредна комора Пирот у сарадњи са Амбасадом Републике Србије у Софији, Република Бугарска. Други позив за прикупљање предлога пројеката биће отворен до 23. априла 2018., па је ово била прилика да се наше локалне самоуправе упознају са потенцијалним предлозима за овај круг позива.

По анализи предлога патнера из Бугарске, госпођа Галина Иванова, стручни консултант код израде и аплицирања за пројекте европских фондова појаснила је и приближила одређене предлоге бугарске стране. Изразила је задовољство што се један овакав скуп организује, са надом да ће ово бити тек почетак дружења и сарадње која ће имати обострану корист, како код инфраструктуралних пројеката, тако и код меких пројеката који су у овом позиву заступљенији.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE