Početna / Vesti / Povezivanje partnera za drugi poziv Interreg – IPA programa 2018.

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug -

U velikoj sali Pirotskog upravnog okruga, 12. februara 2018. godine održan je sastanak između predstavnika lokalnih samouprava Pirotskog okruga i zainteresovanih potencijalnih partnera sa bugarske strane.

Ovu inicijativu pokrenula je Ugovorna okružna privredna komora Pirot u saradnji sa Ambasadom Republike Srbije u Sofiji, Republika Bugarska. Drugi poziv za prikupljanje predloga projekata biće otvoren do 23. aprila 2018., pa je ovo bila prilika da se naše lokalne samouprave upoznaju sa potencijalnim predlozima za ovaj krug poziva.

Po analizi predloga patnera iz Bugarske, gospođa Galina Ivanova, stručni konsultant kod izrade i apliciranja za projekte evropskih fondova pojasnila je i približila određene predloge bugarske strane. Izrazila je zadovoljstvo što se jedan ovakav skup organizuje, sa nadom da će ovo biti tek početak druženja i saradnje koja će imati obostranu korist, kako kod infrastrukturalnih projekata, tako i kod mekih projekata koji su u ovom pozivu zastupljeniji.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE