Почетна / Вести / Посета представника КРИБ-а Пиротском управном округу

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Драгана Тончић - начелник - Пирот - Пиротски управни округ -

Данас је начелница Пиротског управног округа примила делегацију КРИБ-а, представнике Конфедерације индустријалаца и послодаваца Републике Бугарске. Делегацију је предводио Извршни директор др. Евгени Иванов и заменик председника Управног одбора, професор др. Николај Валканов. Посета је организована у организацији Уговорне окружне привредне коморе Пирот, а имала је за циљ упознавање високе делегације са привредом и привредницима Пиротског округа.

После обиласка Слободне зоне Пирот и фирме Д-компани која послује у Слободној зони, начелница округа Драгана Тончић примила је госте. Како је Уговорна окружна привредна комора Пирот веома млада, послује нешто дуже од шест месеци, ово је била добра прилика да се упознамо са радом и резултатима рада бугарских привредника. Њихова организација окупља преко 800.000 радника и преко 11.000 компанија са подручја Републике Бугарске. Остварују три четвртине БДП-а и представљају „Глас бугарског бизниса“, што је за нас, у овом тренутку, недостижан сан. Искуства, рад и методологија рада у многоме ће значити нашој организацији у перспективи, а све оно фомално-правно и суштински значајно за нас применићемо у даљем раду.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE