Početna / Vesti / Poseta predstavnika KRIB-a Pirotskom upravnom okrugu

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug -

Danas je načelnica Pirotskog upravnog okruga primila delegaciju KRIB-a, predstavnike Konfederacije industrijalaca i poslodavaca Republike Bugarske. Delegaciju je predvodio Izvršni direktor dr. Evgeni Ivanov i zamenik predsednika Upravnog odbora, profesor dr. Nikolaj Valkanov. Poseta je organizovana u organizaciji Ugovorne okružne privredne komore Pirot, a imala je za cilj upoznavanje visoke delegacije sa privredom i privrednicima Pirotskog okruga.

Posle obilaska Slobodne zone Pirot i firme D-kompani koja posluje u Slobodnoj zoni, načelnica okruga Dragana Tončić primila je goste. Kako je Ugovorna okružna privredna komora Pirot veoma mlada, posluje nešto duže od šest meseci, ovo je bila dobra prilika da se upoznamo sa radom i rezultatima rada bugarskih privrednika. Njihova organizacija okuplja preko 800.000 radnika i preko 11.000 kompanija sa područja Republike Bugarske. Ostvaruju tri četvrtine BDP-a i predstavljaju „Glas bugarskog biznisa“, što je za nas, u ovom trenutku, nedostižan san. Iskustva, rad i metodologija rada u mnogome će značiti našoj organizaciji u perspektivi, a sve ono fomalno-pravno i suštinski značajno za nas primenićemo u daljem radu.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE