Početna / Vesti / Mirno rešavanje radnih sporova

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Privredna komora - Dragana Tončić - Pirot - Pirotski upravni okrug - Privredna komora -

Predstavnici Republičke Agencije za mirno rešavanje radnih sporova održali su okrugli sto u Privrednoj komori Niš 01. decembra 2017.

Na prezentaciji programa, pored načelnice Pirotskog upravnog okruga Dragane Tončić, učestvovali su i predstavnici javnih preduzeća, kao i privatni sektor koji se bavi ljudskim resursima. Prezentaciju Agencije predstavio je zamenik direktora, Ivica Lazović, a zlostavljanje na radu – mobing, predstavila je Olga Vučković Kićanović, samostalni savetnik u Agenciji. Misija Agencije je obezbediti radno pravnu sigurnost i unaprediti socijalni dijalog. Vizija Agencije je da postane vodeća institucija u harmonizaciji radnih odnosa i čuvar socijalnog mira i prava na dostojanstven rad. Ciljevi Agencije su predstavljanje zajedničkih interesa zaposlenih, poslodavaca i društva u celini i to unapređenjem socijalnog dijaloga, besplatnim i efikasnim pristupom pravdi, rasterećenjem sudova i prevencijom i smanjenjem broja štrajkova.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE