Početna / Vesti / Obilazak inspekcijskih službi u Dimitrovgradu

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dimitrovgrad - Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Dimitrovgrad - Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug -

 Danas je načelnica Pirotskog upravnog okruga, Dragana Tončić, obišla prostorije i zaposlene republičke inspektore u opštini Dimitrovgrad. Na novoj lokaciji, u ulici Balkanska 124 nalaze se godinu dana, a na pomenutoj adresi smeštene su poljoprivredna, tržišna, veterinarska, sanitarna i ekološka republička inspekcija.

Inspektori su načelnicu izvestili o radu na terenu i eventualnim problemima koji nastaju u pojedinim slučajevima. Mala sredina doprinosi da se problemi u komunikaciji i konkretnim nepravilnostima rešavaju uz preventivno savetodavni nadzor, tako da u predhodnom periodu nije bilo većih nepravilnosti i problema u radu.

Na zahtev inspektora u Dimitrovgradu, načelnica je obezbedila brži protok interneta, koji je danas, u saradnji sa saradnikom za IT i pušten u rad. Komunikacija sa resornim ministarstvima će im od sada biti mnogo lakša i operativnija.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE