Почетна / Вести / Обилазак инспекцијских служби у Димитровграду

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dimitrovgrad - Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Димитровград - Драгана Тончић - начелник - Пирот - Пиротски управни округ -

 Данас је начелница Пиротског управног округа, Драгана Тончић, обишла просторије и запослене републичке инспекторе у општини Димитровград. На новој локацији, у улици Балканска 124 налазе се годину дана, а на поменутој адреси смештене су пољопривредна, тржишна, ветеринарска, санитарна и еколошка републичка инспекција.

Инспектори су начелницу известили о раду на терену и евентуалним проблемима који настају у појединим случајевима. Мала средина доприноси да се проблеми у комуникацији и конкретним неправилностима решавају уз превентивно саветодавни надзор, тако да у предходном периоду није било већих неправилности и проблема у раду.

На захтев инспектора у Димитровграду, начелница је обезбедила бржи проток интернета, који је данас, у сарадњи са сарадником за ИТ и пуштен у рад. Комуникација са ресорним министарствима ће им од сада бити много лакша и оперативнија.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE