Почетна / Вести / Дани отворених врата са инспекторима

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirotski upravni okrug - Драгана Тончић - начелник - Пирот - Пиротски управни округ -

Пиротски управни округ, Уговорна окружна комора Пирот и УСАИД организовали су радионицу 20. октобра 2017. у етно комплексу „Нишавска долина“ под називом „Дани отворених врата са републичким инспекцијским службама“ и привредницима нашег округа.

Учесницима скупа се на почетку обратила начелница Пиротског округа, Драгана Тончић, а затим су скуп поздравили Драган Костић, председник Уговорне окружне привредне коморе Пирот и Милан Стефановић, представник УСАИД-а. УСАИД-ов пројекат за боље услове пословања у склопу превентивно – саветодавних активности инспекција је права потпора овом догађању.

Привредници су имали прилику да се сусретну са инспекторима „1 на 1“ и предоче конкретне проблеме и недоумице које имају везано за своје пословање, а све у скалду са Законом о инспекцијском надзору. Сва ресорна министарства заступљена у Пиротском управном округу узела су учешће у радионици, тако да је било представника 9 министарстава и 11 инспектора на располагању за разговор и сугестију. Како је догађај препознат као пример добре праксе, Пиротски управни округ у сарадњи са Уговорном окружном привредном комором Пирот наставиће сарадњу у смислу отвореног дијалога са свим структурама и на свим пољима привредног развоја.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE