Početna / Vesti / Dani otvorenih vrata sa inspektorima

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirotski upravni okrug - Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug -

Pirotski upravni okrug, Ugovorna okružna komora Pirot i USAID organizovali su radionicu 20. oktobra 2017. u etno kompleksu „Nišavska dolina“ pod nazivom „Dani otvorenih vrata sa republičkim inspekcijskim službama“ i privrednicima našeg okruga.

Učesnicima skupa se na početku obratila načelnica Pirotskog okruga, Dragana Tončić, a zatim su skup pozdravili Dragan Kostić, predsednik Ugovorne okružne privredne komore Pirot i Milan Stefanović, predstavnik USAID-a. USAID-ov projekat za bolje uslove poslovanja u sklopu preventivno – savetodavnih aktivnosti inspekcija je prava potpora ovom događanju.

Privrednici su imali priliku da se susretnu sa inspektorima „1 na 1“ i predoče konkretne probleme i nedoumice koje imaju vezano za svoje poslovanje, a sve u skaldu sa Zakonom o inspekcijskom nadzoru. Sva resorna ministarstva zastupljena u Pirotskom upravnom okrugu uzela su učešće u radionici, tako da je bilo predstavnika 9 ministarstava i 11 inspektora na raspolaganju za razgovor i sugestiju. Kako je događaj prepoznat kao primer dobre prakse, Pirotski upravni okrug u saradnji sa Ugovornom okružnom privrednom komorom Pirot nastaviće saradnju u smislu otvorenog dijaloga sa svim strukturama i na svim poljima privrednog razvoja.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE