Почетна / Вести / Састанак координације у ПУО

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Драгана Тончић - начелник - Пирот - Пиротски управни округ -

Начелници округа са сарадницима и представницима Шумадијског, Моравичког, Поморавског, Зајечарског, Расинског, Рашког, Нишавског, Топличког, Севернобанатског, Јужнобанатског и Пиротског управног округа, у понедељак, 16. октобра 2017. одржали су радни састанак у великој сали Пиротског управног округа.

Ово је било прво окупљање у таквом броју, после састанка са министром господином Ружићем у Нишу, 31. јула 2017. када је за представника и координатора свих начелника управних округа постављена начелница Јужнобанатског управног округа, госпођа Данијела Лончар.

Радни састанак је обављен по следећем дневном реду:

  1. Извештај са координационе комисије
  2. Сагледавање конкретних проблема у сваком Управном округу
  3. Разно

Недостатци у функционисању управних округа су главни проблем и сметња за успешније и продуктивније пословање, почевши од корекција у стручним службама и  окружним подручним јединицама. Уклањањем перманентних недостатака и пропуста у радо свих субјеката, дошло би се до  ефикасније и боље комуникације, што би резултирало бољитком на свим нивоима руковођења. Наше ресорно министарсво, Министарство за државну управо и локалну самоуправо је отворено за сарадњу, кроз пружање подршке, стручно саветовање и искрену жељу да се праве ствари поставе на право место.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE