Početna / Vesti / Dan opštine Babušnice

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Babušnica - Babušnica -

Kao i svake godine, i ove je, 6. septembra 2017. obeležen dan opštine Babušnice, opštine Pirotskog upravnog okruga, koji predstavlja dan oslobođenja ove opštine od fašističkog okupatora u drugom svetskom ratu.

Po prijemu gostiju kod predsednika opštine, gospodina Dragana Vidanovića, održana je svečana sednica Skupštine opštine Babušnica. Tradicionalno, ova sednica služi za prezentaciju rezultata opštinske vlasti u predhodnoj godini, a goste kako iz Pirotskog okruga, tako i iz ostalih krajeva zemlje i inostranstva, susedne Bugarske i Makedonije, kroz prezentaciju vodio je predsednik Skupštine opštine, gospodin Dejan Lazarević. I ove godine su dodeljene septembarske nagrade po odluci opštinskog veća.

Čast da ponese ovu prestižnu nagradu, dobio je General – pukovnik gospodin Vladimir Lazarević i Regionalni centar Ministarstva odbrane Niš, u čije ime je nagradu primio pukovnik gospodin Nenad Marković.

Dan opštine je bio i povod za otvaranje dečjeg igrališta i obilazak radova na asfaltiranju i rekonstrukciji ulica u Babušnici.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE