Početna / Vesti / Dan državnosti Republike Srbije

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Aleksandar Vučić - Dan Državnosti - Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - predsedništvo - Sretenje - Tomislav Nikolić - Aleksandar Vučić - Dan državnosti - Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - predsedništvo - Sretenje - Tomislav Nikolić -

Povodom Dana državnosti, 15. februara, oržan je tradicionalni prijem koji je na Andrićevom vencu priredio predsednik Srbije Tomislav Nikolić. Ovom svečanom događaju prisustvovao je veliki broj stranih i domaćih državnika, sveštenstvo, vojska, načelnici okruga, gradonačelnici i predsenici opština, kao i veliki broj ljudi iz javnog i kulturnog života. Naravno, prisutan je bio i aktuelni premijer Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik.

Predsednik Nikolić izjavio je  da obavljajući  funkciju predsednika nije odustao od principa i da je svoj posao radio sa što manje pompe i buke. Završavajući svoj emotivni govor, u kome se studiozno osvrnuo na svoj rad za vreme mandata,  predsednik Tomislav Nikolić je dodao da mandat predsednika Srbije traži da „daleko u budućnosti stalno gledajući ispred sebe vidite viziju boljeg života svih građana i da, kad dođe vreme, Srbiju predate onome koga izaberu građani, a da bude bolja i uspešnija nego što ste je nasledili“. Konačno, izbori za novog predsednika države koji su pred nama, potvrdiće ili demantovati gore navedeni citat.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE