Почетна / Вести / Дани отворених врата Катастра у Пироту

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Nema tagova

Једна од активности Владе Републике Србије на југу земље је и акција „дани отворених врата Катастра“ која је 18.октобра кренула из Пирота.

Директор Републичког геодетског завода, Борко Драшковић, са својим тимом, отпочео је ову акцију у нашем граду и отворио врата свим заинтересованим странкама у пружању стручне помоћи. Директор РЗГ-а је обишао Катастар у Пироту, где се сусрео са грађанима и са својим тимом пружио стручну помоћ. Затим је у сали града одржан радни састанак са представницима јавних предузећа, као и представницима три општине округа.

Борко Драшковић је истакао да је сарадња са Катастром Пирот можда и најбоља у Србији. Сви послови почињу са Катастром и са њим се и завршавају, тако да је Катастар изузетно битна институција како за обичног грађанина, тако и за институције. Планове које има РГЗ реализоваће се по етапама јер је обим посла огроман, па је уједно и неопходна сарадња са свим институцијама на локалу, како би се свестрано радило на унапређењу пословног амбијента. Постоји реална могућност да се град Пирот направи као модел који ће се презентовати другим локалним самоуправама.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE