Početna / Vesti / Radni sastanak sa predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Nema tagova

U prostorijama Nišavskog upravnog okruga održan je radni sastanak, u petak, 14.oktobra 2016. sa predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Leposava Sojić i Saša Stojanović predstavljali su Ministarstvo, a Zoran Drobnjak JP Putevi Srbije.

Na sastanku su bili prisutni načelnici Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga sa predstavnicima lokalnih samouprava. Kako je tema skupa bila putna infrastruktura, svi učesnici diskusije su se pojedinačno izjasnili o konkretnim problemima i kakva su trenutna stanja na lokalu. Kako se plan za 2017. godinu radi već u sledećem mesecu, svi predstavnici su pozvani da se sa potrebama i neophodnim rešenjima obrate što je moguće pre JP Putevi Srbija, kako bi na vreme mogli biti sagledani.

Uz obećanje da će se pomoći svuda gde tehnički i finansijski uslovi dozvole, preporuka lokalnim samouopravama je da se štedi kako bi se iz sopstvenih budžeta popravili i održavali svi putevi drugog reda, što i jeste u njihovoj nadležnosti.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE