Почетна / Вести / Радни састанак са представницима Владе РС у Нишу

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Nema tagova

У официрском дому у Нишу, у четвртак, 13.октобра 2016. год.одржан је радни састанак са Премијером госп. Александром Вучићем и Владом РС.

Састанку су присуствовали начелници Нишавског, Пиротског, Топличког, Јабланичког и Пчињског управног округа, као и преставници локалних самоуправа, председници општина и градоначелници.

После уводне речи Премијера, сви предсеници општина и градоначелници су се појединачно обратили представницима владе и Премијеру и изнели проблеме у конкретној средини. Заједнички заклјучак свих је да недостају радна места, да је неопходна помоћ Владе РС за ангажовање нових инвеститора. Председници и градоначелник, представници Пиротског управног округа су такође имали конкретне захтеве и молбе. Обећана нам је помоћ око путне инфраструктуре, завршетка започетих пројеката и довођења страних инвеститора у наш округ што би отворила могућност новог упошлјавања.

Изузетно је важно напоменути да је идеја о довођењу Владе на место догађања велики помак у комуникацији и далјем решавању проблема који локалне самоуправе без помоћи државе нису у могућности саме да реше.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE