Почетна / Вести / Породични дан безбедности у Tigar Tyres

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Nema tagova

Друштвено одговорна, мултинационална компанија Tigar Tyres у Пироту је, традиционално и ове године , тачније 24. септембра 2016. организовла породични дан безбедности, под називом „Безбедност је наша брига“.

Тог дана је породица Tigar Tyres-а на окупу, запослени са породицама, као и гости, били су учесници веома лепог догађаја у кругу фабрике. Ово је једна у низу активности, где се ова компанија труди да подигне свест како запослених, тако и локалне заједнице, а све у циљу унапређења знања о безбедности у радној средини и безбедности у саобраћају.

Догађају је присуствовало око 2500 људи, који су наравно, показали изузетно интересовање за продубљивање знања из дела безбедности, а где су имали на конкретним примерима и могућност за ново искуство. Цео скуп је имао и забавни карактер, који је био замишљен кроз пет интерактивне презентације које су осмислили и реализовали запослени људи у Служби безбедности и заштите животне средине ове компаније.

За најмлађе учеснике породичног дана обезбеђен је био полигон за безбедну вожњу бицикла, а за мало старије сегвеји. Едукативне радионице биле су прилагођене свим узрастима, а награђени су и ликовни радови основних школа са темом безбедност је наша породица.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE