Početna / Vesti / Dodeljeni sertifikati iz oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Privredna komora -

Ugovorna okružna privredna komora Pirot je u saradnji sa Gradom Pirotom u prethodnom periodu realizovala sledeće obuke iz oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva namenjene nezapošljenim licima: Obuku za uslužno osoblje u restoranu, Obuku za hotelsko domaćinstvo – sobarice, Obuku za recepcijsko poslovanje i Seminar „Uparivanje hrane i vina“.

Obuku za uslužno osoblje u restoranu u trajanju od tri dana pohađalo je devetnaest polaznika u etno kompleksu Nišavska dolina. Terijski deo obuke za hotelsko domaćinstvo je bio održan u prostorijama Komore Pirot, dok je praktični deo obuke održan u etno kompleksu Nišavska dolina i hotelu Ana Lux Spa. Obuka za sobarice je trajala tri dana i istu je pohađalo deset polaznica. Seminar „Uparivanje hrane i vina“ realizovan je uz pomoć Ekonomske škole Pirot u prostorijama škole, dok je obuka za recepcijsko poslovanje u trajanju od tri dana održana u prostorijama Komore Pirot i uspešno je savladalo obuku osamnaest polaznica.

Nakon uspešnog savladavanja teoretskih i praktičnih obuka u periodu od 9.-18. decembra 2019. godine ukupno pedeset devet polaznika sa područja pirotskog okruga dobilo je sertifikate koji potvrđuju da su stekli znanja i veštine potrebne za obavljanje poslova iz oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva.

Sertifikate su 18. decembra 2019. godine u prostorijama UO Privredne komore Pirot dodelili načelnica pirotskog okruga Dragana Tončić, direktor Ekonomske škole Pirot Marjan Ćirić, vlasnica hotela Ana Lux Spa Ana Lazarević, direktor Turističke organizacije Pirot Bratislav Zlatkov i predsednik Privredne komore Pirot dr Dragan Kostić.

Vest preuzeta sa zvaničnog sajta Komore

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE