Почетна / Вести / „Поплаве у Србији – превенција, реакција, опоравак – научне лекције, напредни кораци“

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Bojan Stević - Branislav Nedimović - Dragana Tončić - Goran Puzović - Goran Trivan - načelnik - Pirotski upravni okrug - Srbijavode -

У Сава Центру у Београду, 28. новембра 2019. године одржана је конференција под називом „Поплаве у Србији – превенција, реакција, опоравак – научне лекције, напредни кораци“.

После уводне речи и презентације филма везаног за ангажовање ЈВП“Србијаводе“ директора Горана Пузовића, своје виђење овог глобалног проблема и превенције у деловању изнели су министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић и министар заштите животне средине Горан Триван.

Свој допринос кроз призму проблема на локалу изнео је и државни секретар министарства државне управе и локалне самоуправе Бојан Стевић.

Презентацију поплава  у Србији и активности ЈВП“Србијаводе“ – опоравак и унапређење зашите од поплава презентовао је извршни директор у овом предузећу, Звонимир Коцић.

Славимир Стевановић, в.д.помоћника директора у РХМЗ-у упознао је учеснике конференције са улогом РХМЗ-а у превенцији и одбрани од поплава.

Учешће на конференцији узеле су и ванредни професор грађевинског факултета Јасна Плавшић и извршна директорка института за водопривреду „Јарослав Черни“ Марина Бабић Младеновић.

Начелница Пиротског управног округа Драгана Тончић присуствовала је конференцији и округлом столу.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE