Почетна / Вести / Гала вече француско – српске привредне коморе

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Privredna komora -

Француско – српска привредна комора је 6. јуна 2019. обележила Гала свечаношћу 10 година пријатељства и сарадње у  Event Centru Just & Lobby у Београду. Гала вече је било од посебног значаја, с’обзиром да се обележава један јубилеј, деценија постојања и сарадње француско – српског пријатељства кроз унапређење економске сарадње две пријатељске земље.

За 10 година постојања, комора се изградила у пословну институцију, од почетка када је само један човек био запослен са једним рачунаром, сада комора пружа сву логистичку подршку више стотина француских компанија заинтересованих за различите видове пословања у Србији.

У овом тренутку броји више од 120 чланица и организује преко 40 догађаја разноврсних формата годишње.

Свечаности је присуствовао и амасадор Француске Њ.Е. Фредерик Мондолони који је поздравио скуп и изразио задовољство због јачања веза две историјски повезане земље.

У току вечери уручене су две Гранд при награде, од тога једна компанији Тигар Тајерс у области друштвено – одговорног пословања за реализацију пројекта Породични дан здравља и безбедности, коју је у име компаније примио генерални директор Игор Земит.

Начелница Пиротског управног округа, Драгана Тончић била је гост компаније на овој Гала свечаности.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE