Početna / Vesti / Gala veče francusko – srpske privredne komore

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Privredna komora -

Francusko – srpska privredna komora je 6. juna 2019. obeležila Gala svečanošću 10 godina prijateljstva i saradnje u  Event Centru Just & Lobby u Beogradu. Gala veče je bilo od posebnog značaja, s’obzirom da se obeležava jedan jubilej, decenija postojanja i saradnje francusko – srpskog prijateljstva kroz unapređenje ekonomske saradnje dve prijateljske zemlje.

Za 10 godina postojanja, komora se izgradila u poslovnu instituciju, od početka kada je samo jedan čovek bio zaposlen sa jednim računarom, sada komora pruža svu logističku podršku više stotina francuskih kompanija zainteresovanih za različite vidove poslovanja u Srbiji.

U ovom trenutku broji više od 120 članica i organizuje preko 40 događaja raznovrsnih formata godišnje.

Svečanosti je prisustvovao i amasador Francuske Nj.E. Frederik Mondoloni koji je pozdravio skup i izrazio zadovoljstvo zbog jačanja veza dve istorijski povezane zemlje.

U toku večeri uručene su dve Grand pri nagrade, od toga jedna kompaniji Tigar Tajers u oblasti društveno – odgovornog poslovanja za realizaciju projekta Porodični dan zdravlja i bezbednosti, koju je u ime kompanije primio generalni direktor Igor Zemit.

Načelnica Pirotskog upravnog okruga, Dragana Tončić bila je gost kompanije na ovoj Gala svečanosti.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE