Početna / Vesti / SNS obeležio stranačku slavu Svetu Petku u Pirotu

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Nema tagova

Sinoć je pirotski odbor Srpske napredne stranke obeležio svoju slavu Svetu Petku.

Dosadašnji kolačar, Milan Jovanović, poverenik SNS Pirot je predao kolačarstvo Bratislavu Ćiriću, direktoru pirotske Toplane. Nakon svečarskog dela obreda i sečenja slavskog kolača, Milan Jovanović je u svom obraćanju velikom broju prisutnih rekao da je za proteklih godinu dana, koliko je SNS deo vlasti u Pirotu urađeno puno toga.

  • Predsednik Aleksandar Vučić je tri puta bio u Pirotu, doveli smo u Pirot mnogo ministara, imamo odličnu saradnju sa Kancelarijom za javna ulaganja. Rezultat toga je da svuda u Pirotu imamo neka gradilišta, jer gotovo ni jedna investicija se ne bi mogla uraditi bez saranje sa Vladom Republike Srpije, odnosno, sa Kancelarijom za javna ulaganja, a takođe imamo i izuzetnu saradnju sa Koridorima Srbije. Prilikom ulaska u vlast mi smo i obećali da ćemo biti konekcija sa Vladom Srbije, mi to i radimo i nadam se da ćemo u narednom periodu to raditi još uspešnije – rekao je na kraju Jovanović.

Pored članova i simpatizera Srpske napredne stranke u Pirotu, slavi su prisustvovali i načelnica Okruga, Dragana Tončić, predstavnici grada, kao i mnogobrojne uvažene zvanice.

Preuzeto sa sajta SNS Pirot

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE