Početna / Vesti / Jesenji sajam zapošljavanja

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Sajam zapošljavanja - Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug -

Danas je u velikoj sali restorana „Gazela“ otvoren jesenji sajam zapošljavanja pod pokroviteljstvom pirotske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Direktor filijale Dragan Jenačković je otvarajući ovu manifestaciju naglasio da se svake godine, uz izuzetno angažovanje svih zaposlenih u filijali dovodi sve veći broj poslodavaca sa širokom lepezom obrazovnih profila neophodnih za upošljavanje. Ovo je ujedno i jedinstvena prilika da se na jednom mestu nađu i oni koji su zainteresovani za posao i oni koji ga nude.

Na današnjem skupu bilo je oko 40 poslodavaca sa teritorije Pirotskog okruga, ali i pripadnika Vojske Republike Srbije, mlekara iz Srbije, što je u ponudi rezultiralo sa skoro 400 slobodnih radnih mesta od čistača, vozača, čuvara, proizvodnih radnika, do intelektualaca različitih profila.

Načelnica Pirotskog okruga, Dragana Tončić je sa direktorom obišla sajam i upoznala se sa potencijalnim poslodavcima i zainteresovanošću građana okruga za današnje dešavanje.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE