Почетна / Вести / ИНТЕРРЕГ ИПА програм прекограничне сарадње Бугарска – Србија

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - IPA - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Драгана Тончић - начелник - Пирот - Пиротски управни округ -

У Софији је, 17. јануара 2018. године одржан пети састанак Заједничког одбора за праћење Интеррег ИПА програма прекограничне сарадње Бугарска – Србија 2014-2020. година на иницијативу Заједничког секретаријата.

Министарство за европске интеграције, Сектор за програме прекограничне и транснационалне сарадње и сарадњу са органима и организацијама на локалном нивоу и регионалном нивоу ради ефикаснијег коришћења фондова именовано је за Национално тело за програме прекограничне и транснационалне сарадње у којима учествује Република Србија.

Тачке дневног реда о којима је Заједнички одбор за праћење одлучивао, односе се на усвајање апликационог формулара укључујући и упутства за достављање предлога пројекта и критеријума за избор операција за предстојећи Други позив за прикупљање предлога пројеката, као и презентације о спровођењу Програма. Све тачке дневног реда усвојене су од стране Заједничког одбора једногласно. Начелница Пиротског управног округа Драгана Тончић присуствовала је састанку као стални члан одбора.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE