Почетна / Вести / Мирно решавање радних спорова

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - Privredna komora - Драгана Тончић - Пирот - Пиротски управни округ - Привредна комора -

Представници Републичке Агенције за мирно решавање радних спорова одржали су округли сто у Привредној комори Ниш 01. децембра 2017.

На презентацији програма, поред начелнице Пиротског управног округа Драгане Тончић, учествовали су и представници јавних предузећа, као и приватни сектор који се бави људским ресурсима. Презентацију Агенције представио је заменик директора, Ивица Лазовић, а злостављање на раду – мобинг, представила је Олга Вучковић Кићановић, самостални саветник у Агенцији. Мисија Агенције је обезбедити радно правну сигурност и унапредити социјални дијалог. Визија Агенције је да постане водећа институција у хармонизацији радних односа и чувар социјалног мира и права на достојанствен рад. Циљеви Агенције су представљање заједничких интереса запослених, послодаваца и друштва у целини и то унапређењем социјалног дијалога, бесплатним и ефикасним приступом правди, растерећењем судова и превенцијом и смањењем броја штрајкова.

0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE