Почетна / Вести / Обилазак инспекцијских служби у Бабушници

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Babušnica - Dragana Tončić - načelnik - Pirotski upravni okrug - Бабушница - Драгана Тончић - начелник - Пиротски управни округ -

Данас је начелница Пиротског управног округа, Драгана Тончић, обишла просторије и запослене републичке инспекторе у општини Бабушница. Републичке инспекцијске службе смештене су у згради Центра за социјални рад и то, санитарна, тржишна и ветеринарска инспекција.

Инспектори су начелницу известили о раду на терену и евентуалним проблемима који настају у појединим случајевима. Мала средина доприноси да се проблеми у комуникацији и конкретним неправилностима решавају уз превентивно саветодавни надзор, тако да у предходном периоду није било већих неправилности и проблема у раду.

На захтев инспектора у Бабушници, начелница је обезбедила бржи проток интернета, тако да је данас, у сарадњи са сарадником за ИТ и пуштен у рад. Комуникација са ресорним министарствима ће од сада бити много лакша и оперативнија. На тај начин побољшани су услови за рад и омогућена комуникација како са ресорним министарствима, тако и са странкама које могу да користе и електронску пошту у обраћању и захтевима ка инспекторима.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE