Početna / Vesti / Obilazak inspekcijskih službi u Babušnici

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Babušnica - Dragana Tončić - načelnik - Pirotski upravni okrug - Babušnica - Dragana Tončić - načelnik - Pirotski upravni okrug -

Danas je načelnica Pirotskog upravnog okruga, Dragana Tončić, obišla prostorije i zaposlene republičke inspektore u opštini Babušnica. Republičke inspekcijske službe smeštene su u zgradi Centra za socijalni rad i to, sanitarna, tržišna i veterinarska inspekcija.

Inspektori su načelnicu izvestili o radu na terenu i eventualnim problemima koji nastaju u pojedinim slučajevima. Mala sredina doprinosi da se problemi u komunikaciji i konkretnim nepravilnostima rešavaju uz preventivno savetodavni nadzor, tako da u predhodnom periodu nije bilo većih nepravilnosti i problema u radu.

Na zahtev inspektora u Babušnici, načelnica je obezbedila brži protok interneta, tako da je danas, u saradnji sa saradnikom za IT i pušten u rad. Komunikacija sa resornim ministarstvima će od sada biti mnogo lakša i operativnija. Na taj način poboljšani su uslovi za rad i omogućena komunikacija kako sa resornim ministarstvima, tako i sa strankama koje mogu da koriste i elektronsku poštu u obraćanju i zahtevima ka inspektorima.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE