Почетна / Вести / Дан општине Бабушнице

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Babušnica - Бабушница -

Као и сваке године, и ове је, 6. септембра 2017. обележен дан општине Бабушнице, општине Пиротског управног округа, који представља дан ослобођења ове општине од фашистичког окупатора у другом светском рату.

По пријему гостију код председника општине, господина Драгана Видановића, одржана је свечана седница Скупштине општине Бабушница. Традиционално, ова седница служи за презентацију резултата општинске власти у предходној години, а госте како из Пиротског округа, тако и из осталих крајева земље и иностранства, суседне Бугарске и Македоније, кроз презентацију водио је председник Скупштине општине, господин Дејан Лазаревић. И ове године су додељене септембарске награде по одлуци општинског већа.

Част да понесе ову престижну награду, добио је Генерал – пуковник господин Владимир Лазаревић и Регионални центар Министарства одбране Ниш, у чије име је награду примио пуковник господин Ненад Марковић.

Дан општине је био и повод за отварање дечјег игралишта и обилазак радова на асфалтирању и реконструкцији улица у Бабушници.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE