Почетна / Вести / Дани Пирота у Нишу

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Dani Pirota u Nišu - Dragana Tončić - načelnik - Niš - Pirot - Pirotski upravni okrug - Дани Пирота у Нишу - Драгана Тончић - начелник - Ниш -

Окупљени Пироћанци око удружења „Пироси“, који живе и раде у Нишу, већ сада традиционало, 19. марта у ресторану Дома војске Србије организовали су дружење под слоганом „Дани Пирота у Нишу“.

На манифестацији је било укупно 22 излагача, који су представили своје производе из пиротског краја. Председник удружења и иницијатор ове лепе манифестације је Зоран Златковић Губара који се максимално потрудио да и овог пута и излагачи  и посетиоци буду презадовољни. Програм је трајао од 10 до 16 сати.

Нишлијама су се Пироћанци представили са традиционалном пегланом кобасицом, млечним производима, сиром и качкаваљем, медом, сушеним воћем, лековитим биљем, козметичким препаратима, ћилимом, као и домаћом радиности удружења „Златне руке Старе планине“.

Манифестација је завршена на обострано задовољство и једне и друге стране, са поруком да ће се наставити са неговањем ове традиције.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE