Почетна / Вести / Дан државности Републике Србије

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Aleksandar Vučić - Dan Državnosti - Dragana Tončić - načelnik - Pirot - Pirotski upravni okrug - predsedništvo - Sretenje - Tomislav Nikolić - Александар Вучић - Дан државности - Драгана Тончић - начелник - Пирот - Пиротски управни округ - председништво - Сретење - Томислав Николић -

Поводом Дана државности, 15. фебруара, оржан је традиционални пријем који је на Андрићевом венцу приредио председник Србије Томислав Николић. Овом свечаном догађају присуствовао је велики број страних и домаћих државника, свештенство, војска, начелници округа, градоначелници и предсеници општина, као и велики број људи из јавног и културног живота. Наравно, присутан је био и актуелни премијер Александар Вучић и председник Републике Српске, Милорад Додик.

Председник Николић изјавио је  да обављајући  функцију председника није одустао од принципа и да је свој посао радио са што мање помпе и буке. Завршавајући свој емотивни говор, у коме се студиозно осврнуо на свој рад за време мандата,  председник Томислав Николић је додао да мандат председника Србије тражи да „далеко у будућности стално гледајући испред себе видите визију бољег живота свих грађана и да, кад дође време, Србију предате ономе кога изаберу грађани, а да буде боља и успешнија него што сте је наследили“. Коначно, избори за новог председника државе који су пред нама, потврдиће или демантовати горе наведени цитат.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE