Почетна / Актуелно / Рођендан компаније Tигар АД

  • Уредник
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Nema tagova
  1. децембра пиротски гигант, компанија Тигар АД прославила је 81. годину постојања. Компанија основана 1935. године бори се и преживљава кроз турбулентно време дуги низ година. Кроз деценије постојања, Тигар је градио и изградио своје име, обезбедио позицију на стубу привредника, све то кроз различите периоде и дешавања.

Било је много лепих тренутака, великих пословних резултата, временом, пиротски понос и гигант прошао је и кроз мање лепо време, поприличну кризу. Усвајањем унапред припремлјеног плана реорганизације како за матичну компанију Тигар ад, тако и за фабрику гумене обуће Тигар Обућу, стекли су се поволјни услови за наставак живота ове фирме.

Компанију са преко 1500 запослених, Влада Републике Србије препознала је као правог привредника, ствараоца доходка и потписивањем заклјучка омогућила конверзију дуга у капитал, којим је у многоме растерећен Тигар кренуо у нове радне победе. Славље је било радно и скромно, како и приличи данашњем времену, али не мање поносно и вредно него до сада. Са желјом да ова компанија постоји и послује још много, много година, Пиротски управни округ још једанпут честита рођендан!

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE