Početna / Vesti / Dani otvorenih vrata Katastra u Pirotu

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Nema tagova

Jedna od aktivnosti Vlade Republike Srbije na jugu zemlje je i akcija „dani otvorenih vrata Katastra“ koja je 18.oktobra krenula iz Pirota.

Direktor Republičkog geodetskog zavoda, Borko Drašković, sa svojim timom, otpočeo je ovu akciju u našem gradu i otvorio vrata svim zainteresovanim strankama u pružanju stručne pomoći. Direktor RZG-a je obišao Katastar u Pirotu, gde se susreo sa građanima i sa svojim timom pružio stručnu pomoć. Zatim je u sali grada održan radni sastanak sa predstavnicima javnih preduzeća, kao i predstavnicima tri opštine okruga.

Borko Drašković je istakao da je saradnja sa Katastrom Pirot možda i najbolja u Srbiji. Svi poslovi počinju sa Katastrom i sa njim se i završavaju, tako da je Katastar izuzetno bitna institucija kako za običnog građanina, tako i za institucije. Planove koje ima RGZ realizovaće se po etapama jer je obim posla ogroman, pa je ujedno i neophodna saradnja sa svim institucijama na lokalu, kako bi se svestrano radilo na unapređenju poslovnog ambijenta. Postoji realna mogućnost da se grad Pirot napravi kao model koji će se prezentovati drugim lokalnim samoupravama.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE