Početna / Vesti / Porodični dan bezbednosti u Tigar Tyres

  • Urednik
  • 0 Views
  • 0 komentara
  • Nema tagova

Društveno odgovorna, multinacionalna kompanija Tigar Tyres u Pirotu je, tradicionalno i ove godine , tačnije 24. septembra 2016. organizovla porodični dan bezbednosti, pod nazivom „Bezbednost je naša briga“.

Tog dana je porodica Tigar Tyres-a na okupu, zaposleni sa porodicama, kao i gosti, bili su učesnici veoma lepog događaja u krugu fabrike. Ovo je jedna u nizu aktivnosti, gde se ova kompanija trudi da podigne svest kako zaposlenih, tako i lokalne zajednice, a sve u cilju unapređenja znanja o bezbednosti u radnoj sredini i bezbednosti u saobraćaju.

Događaju je prisustvovalo oko 2500 ljudi, koji su naravno, pokazali izuzetno interesovanje za produbljivanje znanja iz dela bezbednosti, a gde su imali na konkretnim primerima i mogućnost za novo iskustvo. Ceo skup je imao i zabavni karakter, koji je bio zamišljen kroz pet interaktivne prezentacije koje su osmislili i realizovali zaposleni ljudi u Službi bezbednosti i zaštite životne sredine ove kompanije.

Za najmlađe učesnike porodičnog dana obezbeđen je bio poligon za bezbednu vožnju bicikla, a za malo starije segveji. Edukativne radionice bile su prilagođene svim uzrastima, a nagrađeni su i likovni radovi osnovnih škola sa temom bezbednost je naša porodica.

Print Friendly, PDF & Email
0 komentara
Ostavite komentar

NAŠI GRADOVI I OPŠTINE